Hur avbryter eller pausar jag mitt abonnemang?

Gör så här för att avbryta eller pausa ditt abonnemang

1. Logga in
  2. Gå till ditt konto (klicka på den runda ikonen i övre högra hörnet) eller klicka på länken nedan;
    https://www.iamyoga.online/account/subscriptions/
  3. Klicka på Abonnemang
  4. Välj om du vill Avbryta eller Pausa ditt abonnemang.
  • Om du avbryter ditt abonnemang så kommer du kunna fortsätta använda tjänsten precis som vanligt fram till dess att din nuvarande period löper ut. Du kommer inte att bli debiterad för en ny period.
  • Om du pausar ditt abonnemang så kommer du inte komma åt innehållet förens du väljer att återaktivera abonnemanget igen. Du kan pausa ditt abonnemang max tre gånger under en och samma period.