Tidigare sändningar

Gör så här för att hitta tidigare livesändningar

Alla livesändningar läggs upp i efterhand så att du kan titta på dem när och hur ofta du vill. Beroende på vilken typ av sändning det är så hittar du dem på olika platser;

Kvällskurser

Du hittar tidigare sända kvällskurser på det specifika passets egna sida. T.ex. Kursen  Basic's första pass Basic 01 – Andning hittar du på passets egna sida.

Om ett pass inte har sänts eller hunnits läggas upp än så går det oftast att se en förinspelad version av samma pass. Klicka på växlingsknappen enligt bilden.